zondag 4 augustus 2013

Weer eens superverwend en noodgedwongen achter de naaimachine

Mijn ventje heeft me weer ferm verwend deze week, zomaar. Ik heb een smartfone gekregen, bloemen en planten, een dvd en 2 boeken, zonder dat ik erom gevraagd heb, de smartfone had hij zelfs na zijn werk gehaald. Ik vraag me toch af waar ik dat aan verdiend heb !!!

Woensdag heb ik na het opruimen van verbouwrommel mijn voet nogal ferm omgeslagen, Hoe ik het gedaan heb weet ik niet, alle rommel was weg en ik stond op een effen vloer. Nu gebeurt dit regelmatig es daar ik superflexibele gewrichten heb, maar meestal voel ik dat 5 minuten en dat kan ik gewoon verder lopen, maar deze keer dus niet.
Met het gedacht dat deze beetje verrokken heb ik gewoon verder gedaan met huishouden, boodschappen doen, donderdag zelfs gras afgereden, maar vrijdagavond was dat gedaan. Men enkel stond zo dik dat ik er striemen begon te krijgen, blauw en veel pijn, dus naar spoed waar ik eerst onder mijn voeten heb geregen dat ik niet direct ben gekomen en dan RX foto's gemaakt werden.
Resultaat: niet gebroken, maar ofwel heel zwaar verstuikt in het beste geval, of anders gewrichtsbanden gescheurd. Dus om te beginnen 2 weken met krukken lopen en er niet op steunen en als het niet beter is, naar specialist en onder de scanner dan.
We zullen wel zien, 'k ga men best doen om me daaraan te houden, dus ben ik patroontjes aan het overnemen met de bedoeling om braaf op men achterste achter de naaimachine te zitten, allez, dat ga ik toch proberen!

2 opmerkingen: