maandag 27 oktober 2014

Verjaardag, Ikea en een beetje genaaid.

 Vorige week was het mijn verjaardag, van Jonas kreeg ik een doos lekkere pralines, van Tim een filmserie en van Nick bloemen en dit serveerwagentje met accesoires (Hera niet inbegrepen, maar zij heeft de mand als haar slaapplaats ingepalmd)


Bij ons mag wie jarig is, kiezen wat er op het menu staat die dag, dus werd het ratatouille met fetakaas en pasta.Ikea:
Ons Laura haar kasten waren dringend aan vervanging toe, dus, naar Ikea geweest, voor de eerste keer, maar ik zal er zeker teruggaan, k vind er echt mijn smaak, betaalbaar en goeie kwaliteit.
Voor Laura haar kamer werd het een PAX kast, en een Hemnes commode, met dank aan men schatje die alles betaald heeft als extra verjaardagscadeau.En een beetje achter men naaimachine gezeten:

Jurk voor Laura, met ballonrok:


en een T-shirt voor Jethro uit een lapje stof van het stoffenspectakel en de kam-shnaps ook uitgeprobeerd, 
de gewone drukknopen hebben afgedaan bij me, deze knoopjes zijn gewoon super om mee te werken en je vindt ze in alle kleuren en vormen die je je maar kan inbeelden.
2 opmerkingen:

 1. Anoniem22:03

  Oh wat ben je lekker bezig geweest met je naaiwerk en met zovele andere dingen.
  Maar ook wat kan je blij zijn met he nieuwe kasten he ?

  Groetjes van Hilda

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. K ben heel blij met de kasten, Nick en ik zijn samen begonnen met oudere, vooral heel goedkope meubeltjes die we al hadden of uit kringloopwinkel kwamen, en we zijn blij met wat we hebben, maar er beginnen nu toch wel wat aan vervanging toe te geraken. Ik had gedacht om zelf kasten te maken voor haar, zoals ik voor de eetplaats gedaan heb, maar daar heb k nu niet echt de tijd voor en de kostprijs zou ongeveer hetzelfde zijn plus ik vind de kwaliteit van IKEA super!

   Verwijderen