zaterdag 30 mei 2015

Stress

Ik zie het even allemaal niet meer zitten
Zondag doet de tweeling hun plechtige communie en ik had een mooie planning opgemaakt, ware het niet dat de kids niets anders doen dan ruzie maken en ons kjell gisteravond een zware crisis had
Als toppunt zijn de tenten die ik gisteren had opgezet voor het feest omver gewaaid met kapotte buizen tot gevolg.
Hopelijk kunnen we het oplossen want 45 mensen kan ik niet bij ons in huis plaatsen.
😢😢

4 opmerkingen:

 1. Oei. Dat is helemaal niet leuk.
  In de eerste plaats even gaan zitten en diep ademhalen. Eventueel de kinderen erbij roepen en zeggen waarom jij een probleem hebt en hun hulp inschakelen en bijvoorbeeld al het ruzie maken proberen stoppen door ze apart te houden. Of naar iemand te sturen om te gaan spelen.
  Morgen geven ze mooi weer het grote deel van de dag (denk ik) dus het is geen ramp wanneer het niet meer lukt met de tenten. Ik heb ooit ook een geboortefeest gegeven zonder tenten en dat ging prima :-).
  Het eten kan je misschien binnen zetten en moest het zijn dat er een buitje valt. Voorzie paraplu's. Een stuk of zes (zo groot mogelijk).

  En vooral proberen die stress weg te krijgen want die slaat over op de kinderen :-(.

  Succes. Het gaat allemaal goed komen.

  Er is voor alles een oplossing.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Bedankt voor de lieve reactie, Laura is naar mijn tante, de tweeling is enorm uitgelaten voor morgen en daardoor te druk voor kjell die op t punt staat weer uit te barsten, momenteel kunnen ze niet helpenen ik laat ze uit ellende spelletjes spelen op de computer . de tenten ga k proberen oplossen met latjes en ducktape, maar vis weer gewoon typisch dat als ik iets plan, het in het 100 moet lopen. Grts

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je moet er in geloven dat het allemaal WEL goed gaat komen. En dat ze voor een keertje spelletjes spelen kan geen kwaad.
   Misschien heeft één van je buren nog een tent? Soms zijn die heel blij dat ze je uit de nood kunnen helpen.

   Groetjes

   Verwijderen