woensdag 22 april 2015

Update

t'Is weer een tijdje geleden dat ik wat gepost heb, gewoon weinig inspiratie, maar daar zal nu weer verandering in komen.

Eerst het "modderbadje" dat ik een paar weken geleden genomen heb:
geen hernia, wel 2 wervels met inductiefractuur, maar daar heb ik niet veel last meer van.

 Verder heeft ons Jonas een heel goeie engelbewaarder en is hij fan geworden van Sam Goris:
Laat het gras maar groeien, ....
Hij helpt nu al 3 jaar met gras afrijden en weet nochtans dat als er iets is dat hij altijd de machine moet afzetten, maar een ongeluk is snel gebeurd. Midden en wijsvinger zijn genaaid en bij de middenvinger was het door het bot. Heel veel geluk gehad dat hij zijn vingers nog heeft!
Gelukkig geneest alles goed en de draadjes mochten er gisteren uit.


Voor Laura werd er een rokje gemaakt in een Bambi retrostofje dat ik kocht op het stoffenspektakel en er liggen nog een paar projectjes klaar om te maken.

En ons tuintje is ook bijna afgewerkt nu, het zwembad staat terug op en hoewel het water nog ijskoud is, hebben de kids er al in gezeten, we hebben echte waterratten hier, we hebben ook een zandfilter aangeschaft, want de pomp die bij het zwembad geleverd werd toen we die kochten was eigenlijk te licht.En toen Nick weekendwacht had ben ik met de jongens naar de cinema geweest, we zijn naar Insurgent gaan kijken en ze hebben zich enorm geamuseerd, dit is zeker voor herhaling vatbaar.

1 opmerking:

  1. Wat een pech hebben jullie gehad.
    Een zwembad in de tuin; dat zouden ze hier ook wel willen!

    BeantwoordenVerwijderen