zaterdag 22 november 2014

Give-away, Vroege Sint, gefoeter en voetbal.Eerst en vooral een give-away, een paar interessante boeken en andere leuke spulletjes,
Niet van mij, maar wel van deze Dame
Is het niet voor de give-away, kan ik toch aanraden een een bezoekje te brengen aan GEKWEK, zeker de moeite waard!

Nu: de vroege Sint.
t'Is eigenlijk de Sint die met de arreslee langs geweest is aangezien het een gecombineerd cadeau is.
Laura had heel graag een toilettafel gekregen, jaja, ze wordt een echt 'madammeke' die 'savonds van mij haar kleren moet klaarleggen omdat ze daar tegenwoordig bijna een uur voor nodig heeft, kapsones begint ze ook al eens te krijjgen, maar dat pakt niet bij me.
Waar is de tijd (vorig jaar nog) dat ze, als ze buiten speelde, zich vuiler maakte dan de jongens en samen met hen kampen bouwde?  
Dus dit heeft hij gebracht:
Vandaag wel ferm gefoeterd, alles sloeg bijna tegen.
Eerst onze koelkast die het volledig heeft opgegeven, dus een andere gaan halen, ze konden die pas volgende week vrijdag leveren, en zolang zonder gaat niet, dus alle zetels platgelegd in de auto en zelf meegenomen, daarna de oude naar containerpark gebracht.

Dan heel veel geluk gehad met tondeuse, k was bezig met Jonas zijn haar toen deze halverwege opgaf, gelukkig kreeg manlief die terug aan de praat, maar k ga toch een nieuwe halen.

en zo nog een aantal kleine dingen waar ik me enorm aan opgejaagd heb, pffff.

Vandaag zijn Nick, Jonas en Tibo samen naar een voetbalmatch van Club Brugge gaan kijken, Met de andere kids maak ik er thuis een gezellige filmavond met chips van.
Tibo is geselecteerd om mee te doen aan 'playing for succes', een project in samenwerking met Club Brugge, waarbij ze door spel en sport kinderen met concentratieproblemen proberen te helpen om zich beter te kunnen focussen, en daar hangen ook een aantal leuke extra's aan, zoals 3 vrijkaarten voor deze match.

2 opmerkingen:

  1. Mooi kaptafeltje, ze is weer goe verwend die meid
    Als der nog veel in panne valt, zit je binnenkort helemaal in het nieuw
    groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Tis niet te doen hier de laatste tijd Pfff, grrr en dan probeer k te sparen voor nieuwe zetels.maar ja, frigo is belangrijker zonder kan k ni.

    BeantwoordenVerwijderen