zaterdag 2 maart 2013

Schilderwerken

Ik heb even men naaimachine aan de kant geschoven omdat de kinderkamers aan opfleuren toe zijn. Er hing nu schuimvinylbehang met een aantal lagen verf erop en de deuren waren geverfd met latex, zodat als ik er de plakpollekes wil afwassen, de verf er ook afkwam. (Dit was zo al toen we hier kwamen wonen). Dus met de lentekriebels in mijn buik ben ik met volle moed eraan begonnen.
Eerst behang afstrippen, mens heb k daar op gevloekt, ik ben bijna 2 dagen bezig geweest aan 1 kamer , ze hebben blijkbaar heel goeie lijm gebruikt, want kreeg het er maar heel moeilijk af. Nu vliesbehang erop hangen, maar dat probeert ook op alle mogelijke manieren tegen te werken,  hopelijk gaat het schilderen zelf beter.
Ondertussen zijn ook de 2 platen die ik nog voor ons kast nodig had ook (eindelijk) toegekomen, maar dat zal voor na de schilderwerken zijn dat ik daaraan verder werk.
Soms wens ik dat er 48 uren in een dag zouden zijn i.p.v. 24.

2 opmerkingen:

  1. Geen leuk werkje he? Ik herinner me dat wij een stoommachine gebruikten ooit.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hoi, normaal gezien doe ik zoiets graag en bij gewoon behang strip ik eerst het meeste van de bovenlaag droog af en de onderlaag maak 'k dan vochtig met een spons in warm water met een goeie scheut afwasmiddel erin. Dat gaat heel goed, maar op dat schuimvinyl heb ik echt gevloekt.

      Verwijderen