dinsdag 5 februari 2013

Griep, part II

Het stopt hier niet, 4 van de 6 kids zijn weer gesneuveld, buikgriep deze keer en mijn maag en darmen zijn ook aant rommelen. Ons Jonas was vorige week thuis mat de griep, de laatste in de rij, dit weekend alles ok en Maandagochtend terug koorts, overgeven en diaree. Wouter, Kjell en Sarah zijn later op de dag gevolgd met dezelfde symptomen.
Gisteren had ik gepoetst, vandaag nog es alles overgedaan met Dettol, 't stinkt wel, maar 'k hoop eindelijk es de microben het huis uit te kunnen jagen zo.

En ons Aphroditje is nu bij de veearst ter sterelisatie, ocharme ,dus nog een patientje om te verzorgen straks. Athena wordt volgende week gedaan. Maar 'k heb liever geen kittens, gewoon omdat het bijna niet te doen is een goede thuis te vinden voor ze, en de kleintjes ergens uit de auto gooien als ze wat groter zijn, daar doe ik niet aan mee. Een dier heb je voor het leven.We hebben vorige week woensdag jammer genoeg Blacky ( konijn van Sarah) moeten laten inslapen. Het beestje had kanker, en gezien haar gezegende leeftijd van 9 jaar was opereren geen optie meer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten