zondag 21 december 2014

Kerstcadeau en en examens

  Ik ben al een tijdje aan het sparen voor nieuwe meubels omdat er een aantal aan vervanging toe beginnen te zijn, en ik bij Ikea vind ik echt mijn ding.
Manlief had me gevraagd wat ik wou voor Kerst en aangezien ik alles heb wat ik nodig heb had ik een cadeaubon gevraagd van Ikea.
Hij wist dat ik deze kast mooi vond, en in plaats van een cadeaubon te geven, heeft hij deze helemaal gesponsord.
Dus ben ik er woensdag samen met Jonas om geweest.
Eerst samen lekker ontbeten daar, spek met eieren, broodjes en koffie voor maar 1,95€ (ook hun andere menu's zijn echt goedkoop),


Daarna de kast gaan ophalen, naar huis en deze in mekaar knutselen.
Dit is het geworden:


Wel ben ik ferm geschrokken Nick zijn DVD collectie waarvan ik dacht dat het er ongeveer 400 waren, maar toen we de rekken waar deze op stonden afgebroken hadden, heb ik ze eens geteld en het zijn er bijna dubbel zo veel, ben ik blij dat ze nu achter glas en in de schuiven zitten, dat spaart veel tijd uit in afstofwerk ;-).

Verder ben ik supertrots op de meeste van ons kinderen die hard gewerkt hebben voor hun examens, heel goeie punten behaald hebben en van een welverdiende vakantie kunnen genieten, maar er is eentje bij die maar weinig moeite gedaan heeft en die moet nu blokken want na de vakantie zijn er herexamens, maar er was voor gewaarschuwd en k heb er geen medelijden mee maar ben wel heel blij dat er een tweede kans gegeven wordt. 

1 opmerking: