woensdag 27 augustus 2014

Binnenkort ben ik er terug ...

Het is een hele tijd geleden dat ik nog een beetje tijd heb kunnen vrijmaken om iets op men blog te plaatsen, het was een enorm drukke periode waarin ik elke dag in de creche hielp, daar komt nu verandering in, omdat ik vrijdag aan mijn voet geopereerd wordt.

Wel zijn we in Juli 2 weken met vakantie geweest, het was een zalige tijd waar we allemaal enorm van genoten hebben. De kiekjes volgen nog.

Ook hebben we op 19 april de kleine Luna mogen verwelkomen in onze familie.Zij is het derde kleinkindje, dochtertje van Tamara en Tomas.

Verder is ons gezin ook een beetje uitgebreid met de komst van enkele beestjes, die ook een hok nodig hadden dat ik in mekaar geknutseld heb,
en heb ik toch een paar dingetjes kunnen naaien, 
hiervan zullen er ook nog foto's volgen.
 En Sarah haar vriend Tim is ook bij ons in komen wonen.

Nu ben ik vooral bezig om alles klaar te zetten voor school, morgen ga ik met Kjell naar Roeselare op kennismakingsdag voor zijn nieuwe school ( Sterrebos) en zijn kamertje op het internaat daar inrichten, zodat niet alles onbekend is voor hem.
Verder probeer ik mijn ganse huis grondig gepoetst te krijgen en de strijk volledig gedaan, want bij familiezorg enzo zijn er wachtlijsten van gemiddeld 3 maanden voor je poetshulp kan krijgen na een hospitalisatie, en met een gezin van 9 personen was dat iets wat ik echt goed kon  gebruiken, maar ja......

Na het weekend volgen de kiekjes, en zal er terug meer achter de naaimachine gezeten worden ook,
want dat zal mijn bezigheidstherapie zijn.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten