vrijdag 28 juni 2013

50 tinten ... een aanrader

Een beetje minder aan het bloggen momenteel, thuis is het nu vrij druk en ik werk in stukken en brokken ook verder aan de nieuwe kamers, er zijn oudercontacten en ons Sarah heeft een vakantiejob in de creche van mijn tante, maar geen busverbinding naar daar, dus ben ik taxichauffeur van dienst, maar het lukt lukt wel, Ook dankzij de hulp die ik van mijn schatje krijg.
Daarnaast ben ik ook terug aan het lezen. Vroeger verslond ik boeken, maar dit stond al een paar jaar op een heel laag pitje. Ik las wel, maar zo nu en dan een stukje en ik deed een maand of langer over een boek tot een nicht van me mij een boek uitleende:

50 TINTEN GRIJS

Ik had er wel al van gehoord, maar ik dacht dat het een beetje zoals een 'stationsromannetje' zou zijn, wat totaal mijn genre niet is (meestal leest ik dedectives, thrillers of non-fictie) en een beetje met lange tanden ben ik eraan begonnen.
MAAR: na een paar bladzijden, woaw, een megagoed boek.
Akkoord het is heel erotisch, maar het verhaal dat er achter zit intrigeert me ernorm en ik moet mezelf dwingen om het aan de kant te leggen als ik erin begin te lezen, het is gewoon verslavend!
Nu ben ik bezig in het tweede boek en het wordt steeds beter. Ook heb ik de ganse trilogie cadeau gekregen van mijn ventje.
Dank je wel liefke!

4 opmerkingen:

 1. Ook hier druk met rapporten enz., vanmiddag de laatste loodjes (over onze tweeling die klas 6 secundair niet gehaald hebben). Vind jij de vakantie ook zo chaotisch? met grote kinderen die dan wel en dan weer niet thuis zijn, met vrienden die ineens mee-eten (of zelfs blijven slapen), een feestje ergens (brengen/ halen).
  Groetjes van een andere groot gezin moeder.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Goh, soms wel ja, ik probeer wel zoveel mogelijk routine in te bouwen, want ons Tibo heeft ADHD en ons Kjell ook, maar in combinatie met autisme, dus zeker voor hem is regelmaat belangrijk. We hebben wel een afspraak gemaakt, dat in de vakantie iedereen elke dag een klein jobje voor me doet, zodat de gewone huishoudelijke taken grotendeels in de voormiddag gedaan zijn en in de namiddag doe ik dan iets leuks met hen.
   Groetjes.

   Verwijderen
 2. Ja, net voor de zomervakantie moet er nog van alles snel afgerond worden. En dan tussendoor toch tijd maken voor een super boek, doet je al heel goed! Ben zelf ook gek op lezen, maar moet het nu ook soms inplannen voor mezelf door alle bezigheden op een dag. Veel leesplezier!

  BeantwoordenVerwijderen